onsdag 25 februari 2009

Skynda långsamt

Det svenska kungahuset går verkligen till överdrift i sin strävan att uppträda korrekt och inte ställa till skandaler. Nog för att jag förstår att Vickan och syskonen inte rusar och förlovar sig med första bästa, men det är det inte så jättemånga andra som gör heller.

Så som de tassar och smyger och avvaktar känns faktiskt löjligt. Kungahusen i våra grannländer är alls inte lika försiktiga med att visa känslor och komma till skott och inte blir det någon alltför blodig folkstorm för det.

Och nu då? Inget bröllop i år som traditionen bjuder utan det skall väntas lite till.

De är inte purunga. Daniel fyller 37 och Victoria 33 nästa år. Inte den biologiskt mest fördelaktiga åldern att börja bilda familj. Hoppas att allt väntande inte sätter käpparna i hjulet för den livets efterrätt som drottningen längtar efter.

2 kommentarer:

yllet sa...

Nej visst är de väldigt måna om att det ska vara rätträtträtt?? Herregud, schlappnutav, det är 2000-talet, att han är en "man av folket" och hon ska bli drottning vad det lider är väl inget att hetsa upp sig över?? Älskar man varandra så gör man! Men! Man måste ju inte gifta sig för det. Men det känns så krystat det här. Jaja. Jag som vanlig dödlig kommer nog aldrig förstå hur det går till i de fina salongerna!

Äppelträdet sa...

Undrar om det finns någon som stör sig på att hon valt en manav folket.