lördag 15 augusti 2009

Omväxling

Pirum ligger i princip alltid med huvudet vänt åt samma håll: det håll som hon vrider nacken åt för att snusa på mig i sängen. När hon ligger i sin korg på dagarna är jag ideligen där och vrider på henne, men strax har hon återgått till sin favoritposition.

Vi vill såklart inte att hon blir sned för livet så nu har vi gjort ett desperat försök att vända trenden. Sängarna är roterade och i natt byter maken och jag plötsligt sida efter åtta år tillsammans.

5 kommentarer:

Katinka sa...

Haha så du hittade mig i mina hemliga rum. Kul! Odd Molly är ju en passion för mig så jag har den bloggen mest för att leva ut min mer ytliga sida....
Presentabelbloggen är mer mig, men den har blivit mest en humorblogg och Odd Molly passar inte alltid in där.

Klänningen du vill ha finns på Milk & Honey i butiken, men tyvärr inte på deras nätsida. Ring till butiken och säg att du letar efter den och så gärna vill ha den. De är jättetrevliga där och de har ju en nätbutik också så de kanske kan skicka den till dig. Ring annars Odd Molly butiken i Stockholm. De har ingen nätsida, men de skickar. Dyrt porto på 150:- visserligen för de skickar med företagspost, så du kanske ska kolla Milk & Honey först.

Den är lite stor i stl, men inte mycket. Numret till OM i Stockholm är 08 664 43 00. De flesta butiker brukar skicka så leta runt annars. Lycka till!!!

Katinka sa...

Tack själv. Kul att du hittade in till mig och gillar Odd Molly. Du ska se att Milk & Honey hjälper dig. Men som sagt, skynda. Det tar slut fort som sjutton.

Annars kan du ju ringa OM butiken och kolla om de har den och kan lägga undan den till dig. Om du bor så nära menar jag...

Osloskånskan sa...

Kanske prova att lägga Pirum på sidan med en rulle i ryggen?

Mamma J sa...

Hahaha, då måste du se till att bulla upp ordentligt på yttersidan, så du inte ramlar ur sängen helt plötsligt :-)

Äppelträdet sa...

Åh, rulle i ryggen verkar smart! Jag har bara testat kudde vid huvudet, men det hjälper föga.

Kanske smart med något för mig själv också. Fast å andra sidan är jag ju van vid att ha Pirum på ena sidan och kanten på andra så jag ligger stilla som en planka...