tisdag 25 augusti 2009

Alla goda ting blir professionell

Jag har börjat en kurs i journalistik. Roligt, tycker jag. Förhoppningsvis kommer ni märka stor utveckling hos mig som skribent.

Något ni definitivt kommer att märka är att det senare under läsåret dyker upp ett litet antal inlägg å kursens vägnar. Jag tänker att jag lika gärna kan publicera dem här som att starta en ny blogg.

5 kommentarer:

yllet sa...

Oh vad roligt!!! Jag blir allt lite avunds!

Osloskånskan sa...

En synnerligen god idé! kan ju knappt vänta ju!

Eva sa...

Är det den på distans från Karlstad med en Mia i spetsen? I sådanafall är det en grymt bra kurs! Kanske det var jag som inspirerade? Läste ju själv den när jag var mammaledig. Faktiskt rätt skön verklighetsflykt för en trött hemmamamma! Lycka till!!!

Äppelträdet sa...

Eva - visst blev jag inspirerad av dig! Fast nu är det Gary och Liselotte som håller i den. Upplägget verkar jättebra.

Eva sa...

Spännande. Det är en väldigt väldigt bra kurs måste jag säga. Funkar alldeles utmärkt att köra när man är mammaledig, fast det är klart jag hade bara ett barn. Ett snällt sådant, som mest sov och jollrade. Grattis till en bra kurs. Webredaktören kan du nog skippa om du tänkte köra den oxå. Skall bli roligt att läsa de obligatoriska blogginläggen!

Själv funderar jag på hur jag skall använda mina nyfunna kunskaper inom journalistik och webb, det kommer nog inte längre än till intranätet på jobbet. Men men vi får se var vingarna bär!