torsdag 20 januari 2011

Ett hav av skor

Hej ni som bor i lägenhet!

Jag tänkte på er idag igen. Var förvarar ni barnskor som inte används för tillfället om ni inte har ett obrukbart badrum med tillhörande badkar att lägga dem i?

4 kommentarer:

Anne sa...

:-D jag har inga barn och därmed inga barnskor att förvara - det räcker så bra med mina egna. Men återigen - jag gillar dina vardagsbetraktelser/funderingar
Sov gott!

Karin sa...

I skoskåpet i hallen. Fast än så länge är det bara ett av barnen som har skor och hon har så små fötter så man kan ju slänga ned 6-7 par på samma utrymme som två av mina par tar upp. Jag undrar mer var man ska göra av makens 46:or som alltid ligger på fel ställe.

Äppelträdet sa...

Jo, de egna skorna är ännu svårare. De tar ju liksom mer plats per par och en del av dem är man kanske mer rädd om. Jag har skor i garderober, i skoskåp, på skohyllan i hallen, i källartrappan och överväger nu någon slags hängande förvaring för stövlar.

Frösötös-tack för att du fortsätter med dina uppmuntrande kommentarer. Lika roligt att höra varje gång. Ha en fin dag!

Karin - men har ni inte skor som hon har vuxit ur som ska ärvas? Fast med tanke på att ni har lite varmare än vi året om kanske ni mer sliter ut skor istället för byter efter säsong. Vi har ju ett gäng vinterstövlar att förvara sommartid och vice versa.

Karin sa...

Jo, det är ju så - sandaler på sommaren, lite grövre skor på vintern. Inga stövlar eller kängor. Just nu finns det fem par skor i lådan varav två par definitivt urvuxna.