fredag 5 juni 2009

Gravidhjärna

Nu har jag ställt till det.

Jag lovade precis att baka bullar till avslutningen och började fundera på vilket datum den egentligen är. Efter någon minut av onda aningar fick jag det bekräftat.

Förskolans avslutning är nästa fredag. Det är alltså då Äppel skall spela kocken på slottet som jag har sagt skall bli så kul att se. Hur kommer det sig då att jag har planerat att vi skall åka till Västkusten på torsdag?

Hönshjärna. Ärthjärna. Gravidhjärna.

4 kommentarer:

Katinka sa...

Ojdå. Förhoppningsvis går det att ändra?

kokoa sa...

oj oj! inte bra! han kommer bli såååååååååååååå besviken och inte så nöjd med att bara få fira en gammal mosters födelsedag...... suck!
kan han kanske spela kocken på slottet på mitt kalas? eller kocken på kalaset kanske är bättre? du får locka med en massa skojiga saker. han kan få vara kock hela dagen på kalaset om han vill.
kram!

Äppelträdet sa...

Katinka - tror du att avslutningen går att flytta? För som du läser verkar mostern inte vilja flytta sin 30-årsfest. :)

Nej, lösningen blir väl att stressa iväg efter avslutningen mitt på dan på fredag. Pust, jag avskyr att bara flänga fram och tillbaka nästan 50 mil.

Mamma J sa...

Hehe, jag är inte ens gravid men gör sådana där tankevurpor hela tiden. Som tur är inte på jobbet - bara hemma, så då kan man liksom finta bort dem. Jag hade nog blivit arbetslös annars, haha!!!