måndag 23 november 2009

Stalkare

Imorse visste jag knappt att Värmlands landshövding Eva Eriksson existerade. Nu har jag plötsligt mycket bättre koll. Inte bara har jag tagit reda på hennes fullständiga personnummer utan dessutom har jag kollat upp hennes inkomster och en hel massa annat via en drös myndigheter.

Jag känner mig lite störd faktiskt. Snudd på kriminell.

7 kommentarer:

yllet sa...

Spännande! Varför då??

Erika sa...

Knappt? Vet du vem som är landshövding i Skåne (om det ens finns någon)? Det är väl inget man har koll på?

Äppelträdet sa...

Yllet - det är för min journalistikkurs. Vi tränar research.

Erika - jo, jag hade ju vetat ett tag att det var henne jag skulle stalka. Annars kan jag inte räkna upp så många landshövdingar. Faktiskt tror jag att min grupp fick den minst kända. De andra kollar upp t.ex. Lena Ph, Bert Karlsson och Fredrik Reinfeldt. Verkar ju mycket roligare. Jag kanske stalkar någon mer av bara farten.

Anonym sa...

Stalkar vad betyder det, finns det inget svenskt ord?

Eva sa...

Känner igen känslan du beskriver. Själv luskade jag på Mia-Pia Boethius. Inte så mycket bättre. Rätt fascinerande dock vad man kan hitta och hur lätt det är. Obegligt rent av. Hoppas det går bra annars, väntar första på blogginlägget.

Äppelträdet sa...

Stalkare är svenska översättningen av stalker.

Eva - jag har fegat ur där. De ville ju länka till bloggen med fullständigt namn och jag bestämde mig för att jag inte vill ha det så. Så jag har startat en speciell blogg för kursen. Jag kan mejla dig adressen om du är intresserad.

Eva sa...

Ja maila mig gärna. Har ingen mail till dig, men jag kan skicka på facebook?