torsdag 20 oktober 2011

Opinionsundersökning

Ponera att du sitter på ett spinningpass med sex andra deltagare. Instruktören vänder blicken mot dig och de två andra på första raden och säger:
- Pröva att sänka ner styret lite mer ska ni få se hur det känns i magen och ryggen.

Skulle du då säga att du avstår för att du har diskbråck och på så vis uttrycka behov av att få ursäkta dig eller skulle du vara tyst och låta honom tro att du är en slöfock som inte orkar utmana bålmuskulaturen eftersom du anser att du har rätt att göra som du vill utan att behöva ursäkta dig?

7 kommentarer:

yllet sa...

alt 1 men bli förbannad och vilja göra alt 2. och sen aldrig gå dit igen.

Annan sa...

Jag skulle nog inte säga något men avstå, men skämmas. :)
Kanske lägga en kommentar till instruktören efterråt?

Anonym sa...

sæga att jag har tyværr lite problem med ryggen vad gjorde du?

Äppelträdet sa...

@yllet: jag kanske skrev lite onyanserat, men jag tolkade det som ett välmenat tips från instruktören. Så jag såg ingen anledning att bli arg. Jag kommer fortsätta att gå. Hans pass är de bästa jag någonsin varit på. Dessutom vet han nu att jag har diskbråck till skillnad från andra instruktörer. :)

@anonym: jag sade att jag hade diskbråck eftersom jag går på hans pass ganska ofta och jag tänkte att det var lika bra att passa på att förklara mig. Efteråt kände jag mig dock som någon som ville förhäva mig eftersom de andra två på samma rad inte sade någonting och jag tolkade uppmaningen som riktad till oss alla tre eller kanske till och med till hela gruppen.

@annan: det var väl det resten av gruppen gjorde, kanske?

Frösötös sa...

Vad rar du är! Du gör en klockren analys av hur jag känner mig :)
Kram

Mio sa...

Jag är en spinningrebell som gör precis som jag tycker, så jag skulle kanske nickat lite för att visa att jag hörde förslaget och sedan trampat vidare.

Om jag skulle varit på trött humör skulle jag ha börjat trampa saktare för att visa att jag är en slöfock som inte ids ta i alls... ;)

Äppelträdet sa...

@Mio: haha, spinningrebell!

Själv är jag en småbarnsmamma som alltid pressar ut så mycket jag kan av träningen eftersom jag inte hinner träna så mycket som förr. Sakta ned är uteslutet. :)